David Ionut ANGELESCU

David Ionut Anghelescu a fost, pana nu demult, un baiat “nastrusnic”. In toamna a fost diagnosticat ca fiind bolnav de leucemie.

Din cauza acestei boli necrutatoare, a fost nevoit sa renunte la gradinita, locul unde se simtea cel mai bine, unde era incojurat de prietenii lui.

Situatia parintilor este una grea, mama renuntand la locul de munca pentru a se interna cu David, iar tatal a acceptat o “oferta de criza” din partea angajatorului: program cu jumatate de norma, in locul somajului.

David are nevoie de tratament pentru a rezista bolii, el urmand in aceasta perioada un program de chimioterapie foarte devastator pentru corpul atat de fragil al unui copil de doar 5 ani. Doctorii au pentru el doua alternative, singurele lui sanse pentru a se insanatosi: un transplant de celule stem de la un donator neinrudit, sau un tratament cu celule stem de la un fratior sau o surioara, in cazul in care mama lui reuseste sa raman insarcinata.

Ambele variante sunt extrem de costisitoare, familia lui David nefiind in postura de a beneficia de asemenea sume pentru a efectua oricare din cele doua alternative. Haideti sa le redam speranta impreuna!

Familia a deschis un cont la BCR unde puteti sa ii ajutati cu putin din putinul vostru:

DAVID IONUT ANGELESCU
BCR
RON RO31.RNCB.0286.1141.2031.0001
EURO RO04.RNCB.0286.1141.2031.0002

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: